Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har alle dårlige vaner. De skal helst ikke fylde mere end de gode, så derfor er det vigtigt at få luget ud i dem en gang imellem. Her får du fire gode apps, der kan hjælpe dig med at lægge de dårlige vaner på hylden. Det kræver selvfølgelig, at du har en smartphone eller tablet.

Med app’en Sleep Time kan du sove bedre om natten

Denne applikation kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. Den holder øje med dig, mens du sover, og når du vågner, kan du se, hvornår du sover tungt og let. App’en registrerer også, hvor meget du bevæger dig, når du sover. Ved at registrere dit sovemønster, kan den regne ud, hvornår det er bedst at vække dig inden for et bestemt tidsrum, du selv indstiller. På den måde bliver du mere frisk og veludhvilet når du vågner i din seng. 

Er du afhængig af din mobiltelefon?

Hvis du er typen, der trækker telefonen op af lommen i tide og utide, bør du installere app’en ’Moment’. Den registrerer, hvor tit du låser og åbner din skærm, samt hvor lang tid du bruger på din telefon. Når du har brugt din mobil for meget, får du en besked, der minder dig om, at det er på tide at lægge den fra dig igen.

Denne app er din partner i rygestoppen

Xhale er en app, der kan hjælpe dig med at holde op med at ryge. Den er lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og måden, den fungerer på, er, at du hver dag modtager videohilsner fra en kendt person. De har til formål at hjælpe dig med at bevare motivationen. Samtidig får du gode råd til, hvordan du stopper med at tænke på cigaretterne. Du får også fakta om din krops tilstand, samt hvor meget du har sparet.

Endomondo

Der er stor sandsynlighed for, at du kender denne app i forvejen, men hvis ikke, så bør du slå øjnene op endnu. Den er fantastisk, hvis du vil i gang med at løbetræne, cykle eller foretage enhver anden form for cardio-træning. Her har du mulighed for at se, hvor lang en distance du har bevæget dig, hvor meget du har forbrændt, hvad du skal gøre for at slå din personlige rekord og meget mere. Så invester i et par gode løbesko og download app’en så er du klar til at komme i dit livs form.

Den er en fantastisk hjælp, hvis du gerne vil i gang med at dyrke motion. Kan kun anbefales, uanset hvilket niveau du er på.