Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De danske app bureauer har aldrig haft så mange cases som de har i dag. App udvikling er de seneste år blevet en branche med konstant vokseværk. Vokseværket skyldes at rigtig mange virksomheder er begyndt at lave apps til deres kunder, så der kan foregå interaktion der igennem. Virksomhederne er altså begyndt at vælge websites fra, og i stedet få udviklet apps til smartphones, og enkelte har også fået udviklet browser apps.

De store er blevet størst

Nogle af de første som udviklede apps var de sociale medier, heriblandt mastodonten Facebook – som vi har haft glæde af i omkring et årti. Efterfølgende begyndte streaming bølgen, som blev udviklet som apps for lidt over 5 år siden. I dag er en række webshops også begyndt at gøre brug af app teknologien. Især mode branchen er begyndt at tilbyde apps i form af deres webshop. Vi som forbrugere kan altså i dag bestille vores tøj nemt og enkelt på vores smartphone, og dermed slippe for at skulle tage vores computer frem. Der er altså i dag, nærmest ikke den virksomhed, som ikke har en form for app, tilknyttet sin virksomhed. Butikskæder har også nydt godt af, at give deres kunder en app de kan interagere med. Fx i form af medlemsfordele, ekstra tilbud, tips og tricks eller inspirerende opskrifter.

Er en app noget for din virksomhed?

Så har du en virksomhed, der endnu ikke har fået en app tilknyttet, så begynd at overvej om det er noget for dig og din virksomhed. Smartphonen er det device forbrugerne bruger allermest i deres daglidag. Så hvorfor ikke tilbyde sin service igennem en app. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan din virksomhed kan komme i kontakt med dine kunder. Lyder det som en mulig, så tag kontakt til én af Danmark dygtige app udviklere, der kan opfylde dit ønske.