Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det går næppe mange folk øre forbi, når Apple afholder event. Det gjorde det heller ikke denne gang, d. 12/8 2018. Allerede inden eventet har rygterne floreret og Apple-magasinet 9to5mac.com havde allerede fået nys om de nye iPhones. Ligesom alle de andre Apple events der har været afholdt, har der denne gang, også været et utal af rygter, hvor forskellige medier har forsøgt at dele de mest troværdige historier med deres læsere.

Men nok om rygter, hvad blev præsenteret?

Da Apple præsenterede årets iPhones, Xs, Xs Max og Xr, kom det allerede frem, at iPhone Xr, først kommer på hylderne i slutningen af oktober. Allerede til eventet blev det annonceret at Xs og Xs Max kunne købes i slutningen af september.

Iphone Xs, overtager iPhone X og kommer med en 5,8 tommer skærm. Den nye iPhone Xs Max, er altså samme størrelse som de tidligere plus modeller, men med en 6,5 tommer skærm, som går helt til kant. iPhone Xs Max, bliver altså Apples hidtil største og dyreste smartphone. Begge modeller kommer med en OLED skærm og en A12 Bionic 7nm chip, som gør telefonerne til de hurtigste iPhones på markedet.

En af de helt store funktioner, kameraet!

Som tidligere annonceret modeller, har stort set alle iPhones haft en klar funktion som har været noget, som vi forbrugere nærmest ikke kunne leve uden. Her tænkes ikke på større processor, og flere mega pixel i kameraet, men en ny og anderledes funktion, som vi ikke har set før. Til dette event, blev bokeh-effekten i kameraet på den nye modeller introduceret. Ordet bokeh stammer fra japan, og betyder sløret og uklar. På de nye iPhones har du mulighed for at sløre baggrunden, efter billedet er taget. Tidligere var det en funktion som kun de dyreste spejlreflekskamera kunne tilbyde, men det kommer altså i de nye iPhones, også den lidt billigere iPhone Xr, som tidligere beskrevet, først kommer på hylderne i oktober.