Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag kan vores telefoner mere end hvad nogensinde har kunne drømme om før i tiden. De kan gå på nettet, finde vej, fortælle os hvad vi lytter til, tagebilleder i god kvalitet og meget meget mere. Vores telefoner er blevet smarte, der af navnet smartphone. Den er smart, fordi den kan mange andre ting end at ringe op og modtage opkald. Selvfølgelig har det noget at gøre med den kraftige hardware som er inkorporeret i telefonen, men det har så sandelig også noget at gøre med dens software og de apps, som findes. Har du lagt mærke til at det er alle appsne, som gør din smartphone smart og ikke telefonen i sig selv. Hardwaren er ikke så vigtig, som den var i gamle dage. For bare nogle år siden var det hardwaren, som gav mobilen ekstra funktioner, som var blærede den gang. I dag er det i højere grad softwaren i samarbejde med hardwaren.

Apps kommer et sted fra

Alle de apps som gør vores smartphone smart, bliver udviklet af app-udviklere. Mange af disse app-udviklere er professionelle udviklere og ved derfor hvordan man skal håndtere udviklingen på en smartphone. App-udvikling er i høj grad med til at skabe selve produktet i dag og derfor er det også vigtigt at disse apps er gode. En app-udvikler bestemmer hvordan appen skal fungere, hvad den skulle kunne og hvordan den skal se ud. De kan altså lave en app helt fra bunden og gøre din smartphone mere smart. Som du nok ved findes der i dag ret mange app. Alle disse apps er blevet udviklet af mange forskellige app-udviklere, hvilket giver mange kreative og forskellige apps. Det er dem som skaber magien på skærmen. Derfor er der mange som laver decideret App store optimering(læs mere her), for at ligge bedre i App store.

Kompliceret at udvikle apps

Men det at lave en god app er kompliceret. Det kan derfor være en god ide at alliere sig med nogle professionelle, da de ved hvordan man gør nøjagtigt. En god app løser f.eks. et problem eller gør en aktivitet nemmere for brugerne.