Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes i dag et hav af apps du kan bruge til at øge produktivitet i dit hjem frem for at du skal gå og gøre alting selv. Det kan være med til at du potentielt kan spare dig selv for mange minutter hver eneste dag, som i sidste ende render op i flere timer om året, som du frigiver til at du kan bruge det på noget som du hellere vil gøre hver eneste dag. Der er helt sikkert noget vi alle sammen ønsker at bruge mere tid på hvis vi havde det. Nogle vil gerne motionere mere, læse flere bøger, være mere sammen med børnene eller noget andet og derfor kan lidt sparet tid her og der altid være en god idé.

Nogle af de ting man kan hente ned til ens telefon, kan være med til at gøre dit hjem smart og kan sætte en række automatikker i gang der sikrer at det ikke er dig der skal bruge din dyrebare tid på at klare opgaver som du jo godt kunne få et automatisk system til at klare. Det kunne f.eks. være at du godt vil spare tiden til og fra grillen for at tjekke om den er blevet varmt nok. Det kan du faktisk gøre med smart grilludstyr der måler temperaturen og sender en push besked til din mobil når grillen er den temperatur du gerne vil have at den skal være. Dermed kan du fokusere din tid og ikke rende frem og tilbage hele tiden

Ens telefon har i det hele taget rigtig mange redskaber som man kan anvende. I ens dagligdag og det er lige meget om du arbejder ude eller hjemme. Arbejder du hjemmefra fordi du er selvstændig kan det måske være at du fremover vil bruge din telefon til at registrere din tid, så du nemmere kan se hvad du bruger din tid på og om du bruger den på de områder i din forretning der tjener flest penge.