Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os har de fleste af døgnets timer vores smartphone på tæt hold. Udviklingen bekymrer flere eksperter, der blandt andet påpeger, at der i samfundet er en tendens til at være mindre til stede i sine fysiske omgivelser. Heldigvis er der også flere fordele ved, at mobilen altid er i nærheden. For eksempel kan du bruge den til at opretholde din sundhed. Læs her hvordan.

Lad mobilen måle aktivitetsniveau

De fleste af os har vores telefon i bukselommen til hverdag, så hvorfor ikke udnytte det og bruge den som aktivitetsmåler? Lad mobilen fungere som skridttæller og få overblik over, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag. Både App Store og Google Play har flere apps specielt egnet til formålet. De fleste af dem er gratis, og hvis de ikke er, koster de typisk mellem 6 og 18 kroner.

Apps til træning

Der findes ligeledes et hav af forskellige apps, som kan hjælpe med at holde styr på træningen. Med dem får du et overblik over, hvor ofte du træner, og de kan holde dig op på din målsætning om frekvensen af træningspas. Du kan også downloade apps, som kan bruges under selve træningen. Det kan være alt fra en tidtagningsapp til en app med øvelser, du kan lave hjemme på stuegulvet.

Forbind smartphone og badevægt

En tredje mulighed er at forbinde din smartphone med din badevægt. Flere badevægte kan i dag måle BMI og den fulde kropssammensætning og sende disse oplysninger videre til en telefon via Wi-Fi. På den måde kan du holde øje med din egen udvikling uden at skulle bekymre dig om at skrive alle oplysningerne ned. De lagres på telefonen, og du kan derfor på ethvert tidspunkt finde tidligere målinger frem. Hvis du overvejer at investere i en badevægt, der trådløst kan videresende data til din smartphone, kan du se udvalget af dem her.