Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ofte sådan, at smartphonen er sociale arrangementers værste fjende, da gæsterne ofte kan have svært ved at holde fingrende fra deres telefon. Dette resultere ofte i, at ens gæster sidder og kigger Facebook, snapchatter eller spiller spil, imens de burde engagere sig i samtaler og lege med alle de andre gæster. Selvom at dette er en kedelig tendens, som man ser alt for tit, når man fx er til julefrokost, så kan de smarte telefoner faktisk også bruges konstruktivt i løbet af en julefrokost. For selvom at mobilens mange funktioner indbyder asocial opførsel, så så findes der også funktioner som kan inkludere hele selskabet. Har du den perfekte app til den næste julefrokost, så klik her og få hjælp til at stable arrangementet på benene.

Spil og sjove apps til hele selskabet

De spil og apps man kan downloade ned på sin smartphone kan mange ting, og der er også flere af dem som er designet til at kunne underholde til fx en julefrokost. Her kan der være tale om drukspil som kan hjælpe med at få gæsterne til at slappe af og få en hyggelig aften. Når man har sin smartphone ved hånden, behøver man ikke at slæbe hele brætspil med, da man kan finde flere tusinde spil i play butik eller på app store. Der behøver selvfølgelig ikke kun være tale om drukspil, så der også er underholdning til dem som ikke drikker.

Nem deling af billeder og videoer

Nogen af de apps som både kan være asocial og social afhængigt af, hvordan man vælger at benytte sig af dem er snapchat og instagram. Hvis man blot tager billeder af sig selv og kun sender dem til sine egne venner, kan det virke ret asocialt, men hvis man deler billeder af hele selskabet, så alle har adgang til dem, så er det ret sjovt for alle.