Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Førstehjælp

Det er i dag vigtigt at kunne førstehjælp og i denne forbindelse også at kende til, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret henne. Men når vi bevæger os rundt i landet, kender vi ikke altid området. Det er også meget usandsynligt at vi kender til diverse hjertestarter placeringer, ja – selv i de områder, hvor vi føler os hjemme, har de fleste ingen viden om hvor der er hjertestartere. Desværre betyder dette også at dem, som får et pludseligt opstået hjertestop, ikke kan få den rette hjælp i den mest optimale tid. Når en person får hjertestop kan hvert min. potentielt betyde liv eller død og efter man har ringet 1-1-2, så hjælper det ikke noget at famle rundt efter en hjertestarter, hvis ikke man ved, hvor den er.

Hvad man skal gøre

Det bedste man kan gøre, når en bliver ramt af hjertestop og hjælpen er på vej, er at begynde at give førstehjælp til vedkommende. Derfor er det en god ide at kunne første hjælp, da hjertestop, kan ske alle steder. Hvis du gerne vil lære førstehjælp, kan du lære det her. På siden vil du kunne bestille en tid til et førstehjælpskursus, som kan lære dig hvordan du skal reagere i forskellige situationer. Men hvis du står i en situation, hvor andre yder førstehjælp, men har brug for at du finder en hjertestarter, så er det vigtigt at vide hvor de er. Hvis du ikke ved dette, så er der mindre chance for at personen, som er ramt af hjertestop, ikke overlever.

Find den nærmeste hjertestarter

Hvis du skal finde den nærmeste hjertestarter, så kan du downloade en app kaldet Hjertestarter-app. Denne app viser dig, hvor du kan finde den nærmeste hjertestarter, så du hurtigt kan finde den og bringe den hen til den ramte person. Dette ville kunne rede et liv og du vil have gjort en god gerning.