Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange, der laver nytårsfortsæt i forbindelse med at et år slutter og et andet begynder. Der er rigtig mange af dem der involverer sundhed på den ene eller anden måde. Det er i disse dage at fitnesscentre er overfyldte og alle gerne vil i gang med deres nye sundere livsstil med færre kalorier og mere motion. Det er sjældent noget der holder ved hele året, men intentionerne er om regel gode.

Brug færre timer foran skærmen

En af de ting som man som børnefamilie burde have et nytårsfortsæt omkring, kunne i manges tilfælde være, at bruge mindre tid med de små skærme. Mobiltelefoner og tablets bliver brugt uhyggelig mange timer i de danske hjem, og det kan være sundt at skære lidt ned for dette. I stedet for at downloade nogle nye apps, så køb noget nyt legetøj, noget der kræver lidt mere aktivitet end et klik med en finger.

Skær ned og få mere tid

Der er mange der ikke synes de har timer nok i døgnet til at lave de ting de gerne vil. Mange vil dog finde ud af, at hvis de ligger telefonen og iPad’en ned, har de meget mere tid. Tid som de ellers ikke brugte på noget fornuftigt. Uden man ser sig om, kan man hurtigt bruge flere timer med at lave ingenting mens man sidder med mobilen og ungerne sidder med YouTube. Prøv at bruge denne tid til noget andet og nyd samværet.

Dette er ikke en løftet pegefinger om at brugen af mobilteleoner og tablets er skadeligt, det er blot et forslag. Hvis du lægger din skærm ned efter bare lidt kortere tid, vil du have meget mere tid til de ting der betyder mest her i livet – familien.

Dine børn har hele livet foran sig, de skal nok nå at bruge alt den tid foran skærmene som man kan forestille sig hen ad livets lange vej. Brug tiden sammen mens de er små.

Med det er det blot tilbage at ønske alle et godt nytår.