Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der var en gang hvor lydbøger var noget for børn og ordblinde og det var ganske få bøger som var tilgængelige som lydbøger. Det billede har ændret sig i takt med at vi gradvist lytter til mere og mere når vi er på farten.

Lyt til en bog på mobilen

Der er efterhånden rigtig mange bog tjenester og apps til mobiltelefoner, som gør det nemt at downloade lydbøger som man kan lytte til når man er på vej på arbejde, er ude at rejse eller bare slapper af der hjemme eller på ferien. Også hos mange boghandlere og forlag kan man vælge en lydbog istedet for en fysisk bog eller en e-bog.  Man betaler med det samme og i løbet af få sekunder er bogen tilgængelig på mobiltelefonen. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Stort udvalg af lydbøger

i løbet af de sidste 10 år er antallet af lydbøger eksploderet drastisk og det er nu næsten lige så almindeligt at lytte til en lydbog som det er at læse en almindelig bog. Det betyder også at udvalget er vokset markant. Det er mere reglen end undtagelsen at en ny bog også bliver udgivet som lydbog end at den ikke gør. I virkeligheden er det jo også ganske simpelt; Når bogen er klar på forlaget, så finder man at finde en person med en god stemme, ofte en skuespiller.  Det skal være en person som har en stemme der passer til genren. Lytter man til en krimi er en dyb rolig stemme måske at foretrække, mens en fagbog måske mere kræver en tydelig og lys stemme. Det skal under alleomstændigheder være rart at lytte til når man sætter headsættet i mobilen for at nyde underholdningen eller informationen som den valgt lydbog tilbyder.

Gå på opdagelse i det store udvalg som er på markedet. Der er helt sikkert også noget som du vil syntes godt om.