Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du lige købt en ny iPhone, og er det én af dem, som du kan oplade med en trådløs oplader? Er det desuden noget, du godt kunne tænke dig at afprøve? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en netop sådan trådløs oplader til iPhone, som kan oplade nogle af de nyeste modeller af iPhones. Med en trådløs oplader kan du således oplade din telefon på en nem og hurtig måde, og det hele fungerer altså gennem en QI teknologi, som netop er nem og ligetil. Når du skal oplade din telefon med en trådløs oplader til iPhone, skal du altså ikke gøre andet, end at lægge din telefon op på lade stationen, og din telefon vil således begynde at lade op. Udvalget af de smarte opladere spænder desuden bredt, og derfor er der altså også garanti for, at du kan finde en trådløs oplader til iPhone, som falder lige i din smag – vælg blandt andet mellem forskellige designs, farver og materialer. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du altså lige her finde en kvalitetssikker, iPhone trådløs oplader.

Regelmæssige opladninger er bedst for din telefon

Mange er af den overbevisning, at det er dårligt for telefoner, hvis man oplader dem, inden de er løbet helt tør for strøm. Det er dog faktisk slet ikke tilfældet. Nej, din telefons batteri har faktisk meget bedre af, hvis du lader den op, når den stadig har mellem 30-70% batteri kapacitet tilbage. Vælger du nemlig at lade den op, når den har noget bunden, vil din telefons batteri altså nedslides noget hurtigere, end hvis du blot sørger for at give den noget strøm mere regelmæssigt.

Trådløs oplader til iPhone – fjern covers og magnetkort

Langt de fleste har desuden et cover på deres telefon, som kan beskytte den mod dagligdagens skræmmer. Er det ligeledes tilfældet på din telefon, bør du altså fjerne det, inden du skal oplade din telefon med en trådløs oplader til iPhone. Det cover, som du har siddende på din telefon, kan nemlig være skyld i, at opladningstiden bliver øget. Det vil altså sige, at det vil tage noget længere tid for din telefon at komme op på 100%. Har du desuden et cover, der indeholder kreditkort eller andre magnetkort, skal disse ligeledes fjernes inden opladningen.