Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Indretning er i sandhed noget som deler vandene. Det er nemlig ikke alle som ser det som helt fantastisk at have alle valgmuligheder i verden, når de skal til at indrette et nyt hjem eller måske bare et enkelt rum. Det er især mænd som ikke bryder sig om dette, da de måske i virkeligheden sætter højere pris på møblernes funktion. Det er derfor ofte kvinderne som får lov til at indrette hjemmene, selvom det heller ikke er alle kvinder som har lige let ved det. Der findes dog metoder som gør det lidt nemmere at indrette sit hjem. Hvis man ikke har råd til at hyre en indretningsarkitekt, så kan man starte med at lede efter hjælp i sin smartphone.  

Se resultatet inden du vælger tapetet

Væggene er en kæmpe problemstilling, når man skal til at indrette sit hjem, da valg af tapet, maling, mønster, plakater, billeder osv. udgør rammerne for hele rummet. Det er derfor vigtigt, at man vælger rigtigt første gang, da det både er dyrt og besværligt at fx skulle få nyt tapet op. Her kan man dog heldigvis hente hjælp hos ” Artfully Walls Try on Wall” som er en app som præcist viser hvordan, ens væg kommer til at se ud.

Find inspiration fra sociale medier

Når man skal indrette sit hjem, så bruger man ofte alt den inspiration, man har hentet fra alle de steder, man har været. Her her medier som instagram fantastiske, da man kan hente inspiration fra tusindvis af boligkonti med billeder af smuk indretning.

Se møblet i stuen inden du køber det

Det er aldrig helt til at vide hvordan, ens stue kommer til at se ud med et givent møbel. Eller er det? Med ”SnapShop Showroom” kan man tage et billede af det ønskede rum og placere billeder af de ønskede møbler osv. i rummet. Dette giver en muligheden for at få et realistisk billede at det færdige rum, inden man i virkeligheden er begyndt.