Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du det med at føle sig helt øv, når du vågner om morgenen? Du er måske vant til at have travlt om morgenen, eller også har du bare rigtig svært ved at komme op, fordi du ikke føler dig motiveret. Hvis du gern vil undgå at have travlt om morgenen, og gerne vil have en god og rolig morgen, så følg nogle af disse tricks.

Lad din mobil være

Du kender det nok. Det er det første, du tjekker, når du vågner. Vi kender alle det med at gribe ud efter vores mobiltelefon som det allerførste. Hvis du vænner dig af med den vane, vil du få 5-10 minutter ekstra om morgenen. Det kan virke som en umulig opgave at stå 5-10 minutter tidligere op, men hvis du i stedet dropper mobiltelefonen, så får du de minutter mere alligevel.

Kom hurtigere på arbejde eller i skole

Hvis du normalt cykler eller går i skole eller på arbejde, kan du også give dig selv nogle flere minutter om morgenen ved at investere i en elcykel. Du vil komme langt hurtigere frem, og skal derfor også afsted senere om morgenen. Det kan også være, at du er vant til at tage bussen, men bare gerne vil spare nogle penge i det lange løb. Du kan spare tid og penge med en elcykel.

Giv dig selv et roligt moment

Den tid du så indhenter, den kan du bruge på lige at få et moment, hvor du sidder ned og nyder din morgenmad eller morgenkaffe og ser noget morgen-tv. Det med bare at have 10-12 minutter, hvor du lige sidder og slapper af, det gør virkelig, at du føler, at du har haft en bedre morgen, når du er taget afsted. Så gør endelig dig selv den tjeneste.