Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har måske allerede et job, der betaler godt, men måske er der også en chance for, at du har et liv, hvor det ikke ville gøre noget, om du tjente bare lidt mere. Med internettet er der dog mange måder, du kan tjene penge på, og med en mobiltelefon er internettet jo altid ved hånden.

Hvis du derfor søger nogle ideer til, præcis hvordan du kan tjene lidt ekstra fra mobilen, så læs med her.

Del din mening

Der findes mange firmaer, som alle sammen forsøger at nå ud til en særlig målgruppe. Der er der også mange firmaer, der har fundet ud af, at kundernes mening kan være værdifuld – og værd at betale for.

En måde du kan tjene en smule ekstra, eller du kan være heldig at få et gavekort eller lignende, er ved at give din mening til kende i brugerundersøgelser fra forskellige firmaer.

Sælg dine gamle sager

Mange sælger måske deres gamle ting på loppemarkeder, hvis de har noget, der kunne være penge værd for andre. Her er du bare påvirket af så mange faktorer som for eksempel fremmødet, vejret og tidspunktet.

En lettere måde at sælge dine ting på er ved at sælge dem på en af de mange apps, der findes til formålet.

Daytrading på en app

Hvis du tror på, at det koster penge at tjene penge, så kan du også investere en del af det, du tjener til daglig, på blandt andet daytrading. Det kan du gøre på traditionelle platforme som for eksempel https://www.forextrading365.dk/daytrading/, hvor du kan sidde ved computeren og have ro omkring dig.

Hvis det er noget, du føler dig tryg ved, så er det dog også muligt at gøre på mobilen ved hjælp af forskellige apps.

Spil ansvarligt | Minimum 18 år. StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder