Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mobiltelefoner og moderne teknologi har gjort hverdagen smartere for mennesker i hele verden. Ikke mindst, fordi det er muligt at styre en lang række af hjemmets apparater og funktioner direkte via mobilen.

Lås døren op med en app

Med en smart lås som eksempelvis Sesame fra Candy House kan du låse døren op, selvom du ikke er hjemme. Det hele foregår direkte i en app, som du kan tilgå fra din mobiltelefon. På den måde slipper du for at skulle kontakte en låsesmed med henblik på oplukning af døren, hvis du smider dine nøgler væk. Du kan få fat på en låsesmed i Hørsholm her.

Sådan fungerer det

App’en fungerer ved, at du klistrer en lås uden på din nuværende lås. Det skal du gøre inde i huset, og når den er installeret, skal du blot hente app’en, hvorefter du er i stand til at læse døren direkte fra din mobiltelefon. Det er et smart system, som ikke koster alverden. Faktisk skal du kun regne med at give omkring 1.000 kr. for låsen, som du efterfølgende nemt kan montere, så den virker.

Når du har koblet låsen til din smartphone, kan du med det samme tage den fjernstyrede lås i brug. Låsen er desuden krypteret, så den er så godt som umulig at hacke. Det betyder, at du ikke er i risikozonen for, at ubudne gæster blot kan åbne døren via app’en.

Et billigt alternativ

Sesame er et billigt alternativ, som ikke kræver, at du får fjernet din nuværende lås for efterfølgende at få monteret en ny. Du kan blot gøre brug af den låse, du har i forvejen, da låsen blot monteres herpå.

Når du har monteres låsen, skal du ikke tænke over mere – du har et færdigt system, som fungerer mindst lige så godt som de langt dyrere modeller på markedet, der kræver, at du får udskiftet dit låsesystem.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er det blot at kigge i brugsvejledningen, hvorefter du får svar på dine spørgsmål. Det er nemt og simpelt – og så slipper du for nogensinde at skulle kontakte en låsesmed igen, fordi du ikke kan komme ind.