Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Smartphonen er på få år blevet en helt almindelig del af danskernes liv og nærmest en uundværlig del. Der er i dag næsten ingenting, vi ikke kan tilgå eller tjekke fra vores telefon. Det betyder, at mobilen for mange er blevet det vigtigste værktøj til at holde styr på aftaler, opgaver, huskelister og meget andet. Det betyder også, at alt i dag bevæger sig meget hurtigt. Hvis man vil holde sig på forkant med verden, er det simpelthen ikke nok bare at have en computer til rådighed.

Hold dig opdateret på farten med ERP

Det er helt essentielt, at du kan holde dig opdateret på din virksomhed fra din smartphone. Ligeledes at kunne kommunikere med kollegaer. Ved at være opdateret på farten, vil du kunne følge hvert enkelt udsving eller ændring og være på forkant med uforudsete udfordringer. Ligeledes kan du holde øje med, hvordan virksomheden performer på forskellige tidspunkter.

Rigtig mange virksomehder har mulighed for at  få adgang til oplysningerne på mobil, men er ikke klar over det. Det kræver at smartphonen er kompatibelt med ERP-systemet i virksomheden.

Få overblikket med intelligente løsninger

ERP systemet samler virksomhedens data sammen i realtid, så du har mulighed for at følge salg, økonomi, lagerstatus, vareforbrug og meget andet live, i et og samme program. Du vil lave have et overblik over de forskellige afdelinger. På den måde kan man f.eks. i salgsafdelingen nemt se, hvilke produkter der skal der sælger, og hvilket produkter i skal være mere opmærksom på.

Med ERP-systemet koblet op på telefonen kan du let og enkelt følge med i virksomheden, uanset hvor du er. Om du er ude at rejse, til familiefødselsdag, konference eller noget helt tredje, er du altid med hvor det sker.