Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i et samfund, hvor vores smartphones har overtaget vores liv. Hver dag bruger mange af os omkring en time på at sidde med vores øjne klistret mod vores smartphone. Der findes nemlig enormt mange lækre apps, som giver os mange sjove muligheder. Desværre har det nogle negative effekter. Mange af os har nemlig en tendens til at blive meget asociale, når vi bruger vores smartphone. Dette er altid en dårlig ting, men det er især en skam, når det går udover ens børn. Når man er forældre, så skal ens børn altid være første prioritet, og dette er ikke tilfældet, når forældrene sidder med næsen ned i skærmen. Desuden er børn enormt påvirkelige, og derfor efteraber de deres forældres opførsel. Det er nemlig ikke kun voksne som bruger enormt meget tid på deres smartphones men også børn helt ned til 5 års alderen. Det er derfor vigtigt at vide, hvornår man bør og ikke bør bruge sin smartphone sammen med børnene.

Pak den væk når i hygger

Det er allervigtigst at pakke telefonen væk, når tiden i forvejen er reserveret til hygge med familien. For selvom i måske bare ser en film, så er det vigtigt for børnene at kunne se, at du er interesseret. Du kan derfor hverken sidde og sms´e, spille eller bruge snapchat.

Brug den til at fange minder

Der er dog tidspunkter, hvor forældre gerne må finde telefonen frem sammen med børnene. I dag er vores smartphone jo vores multitoole, og vi bruger den derfor til alt. Kameraet er især godt at have ved hånden, da det hurtigt kan fange minderne. Fx når børnene cykler for første gang. Find barnets første cykel her.

Du kan også være social med mobilen

Ens smartphone kan dog også sagtens skabe en god social situation med børnene. Der findes et utal af apps og spil på telefonen som er bygget til, at man kan være flere om dem.