Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Registrer tid når du er ude at køre

Som virksomhed er det smart at have tidsregistreringer hvis ens arbejde er meget projekt orienteret. Man vil let kunne holde styr på både de forskellige kunder og hvilke opgaver man har løst for dem. Sidst men ikke mindst, så har man også det altoverskyggende overblik over, hvor langtid, hver enkelt opgave har taget. Men hvad så når man køre ud til kunder, hvad gør man så med sin tidsregistrering? Du bruger selvfølgelig din mobil. Du kan med et program som Easybill let få tidsregistreringerne over på mobilen. Når du har adgang til et tidsregistreringsværktøj på mobilen, så kan du tage tid, selv om du køre i bil uden at gøre brug af et ur.

Lav korrekte fakturer

På den måde kan du stadig lave nøjagtige tidsregistreringer uden for arbejdspladsen. Det giver muligheden for at fakturere de kunder, som du køre ud til, korrekt. På den mobile udgave af tidsregistreringsværktøjet kan du oprette kunder, oprette projekter og selvfølgelig oprette tidsregistreringer. Alt dette er lige hvad du har brug for, når du ikke er på arbejdspladsen. Det er praktisk at have dette værktøj lige ved sin hånd, uanset hvor man er. De korrekte tidsregistreringer afspejler sig i en mere korrekt faktura til kunderne, som bedre kan se hvad de får for deres penge.

Registre dine kørte kilometer

Kørselsregnskabet bliver også nemmere at holde styr på, for mobilversionen tilbyder også at du kan indtaste antal kørte kilometer. Værktøjet giver det ultimative overblik og hjælper virksomheden med at holde styr på diverse opgaver. Dette kan have store fordele, hvis ikke man er vant til at arbejde efter tid på den måde. Det giver en nem fakturerings løsning, som kan snakke sammen med computerversionen, så dataene let kan overføres fra mobilen og hen til computeren. Du får mulighed for at oprette fakturaer ud fra de antal timer og opgaver, som er belavet registreret. Det gør arbejdet en del lettere.