Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Virksomhedsejere er blevet gladere og gladere for at introducere deres medarbejdere for apps i deres dagligdag på kontorerne. Medarbejderne får her mulighed for at bruge de nyste teknologier til normale kedelige rutiner. Internettet er ofte et synonym med en moderne virksomhed, men det behøver det nødvendigvis ikke altid at være. Nogle apps bliver i dag udviklet således, at de også sagtens kan bruges offline. De opdaterer herefter ændringer og opdateringer lige så snart, at den enkelte smartphone eller tablet får forbindelse til Internettet igen. Det er samme teknologi, som ses i eksempelvis Google Maps, hvor telefonen gemmer den indtastede rute, selvom telefonen måske ikke har adgang til nettet.

En timeregistrering app er det nye

Kører en sælger eksempelvis ude i et område, hvor der ikke er Internet, kan vedkommende stadig benytte apps på deres respektive enheder. En timeregistrering app er et af de nyeste tiltag hos virksomheder. Sælgerne kan nu måle deres antal arbejdstimer via deres mobile enheder. De kan indtaste deres kørselspenge, udlæg med billeder af kvitteringer og ruter.

Det er derfor en af de ideelle nye tiltag hos sælgere.

Eazyproject har udviklet en app, der kan alt det, der er nævnt i afsnittet herover. Applikationen skelner ikke mellem om der anvendes iOS eller Android systemer, da den er udviklet til begge styresystemer. Softwaren kan dog også tilgås via mobiltelefonens egen browser, så der derved er fuldstændig underordnet, hvorvidt den enkelte smartphone har det ene eller andet styresystem.

En af de ekstra features, en sådan timeregistrering app kan, er, at se hvornår de forskellige medarbejdere er på arbejde. Man kan derved som virksomhedsejer eller chef have et nemt overblik over sygedage og feriedage. I forhold sygedage så vil denne form for applikation være rigtig brugbart. Det kan blive rigtig dyrt, hvis man ikke har et overblik over, hvor man sygedage de forskellige ansatte har i løbet af deres ansættelser.

Hvis du har brug for en gratis demo, så kan du gøre det på Eazyproject.net.