Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lige ved hånden, i din bukselomme eller taske. Det er nemt at udnytte tiden ved lige at hive den frem, når du står i kø eller sidder i toget. Brug den når og hvor som helst. Her kan du få nogle idéer til, hvad du kan få ud af din smartphones mange muligheder.

En hjælpende hånd i hverdagen

Udover at være en måde at komme i kontakt med hinanden på har den udviklet sig til at kunne være alt fra et praktisk ur og vejviser til en måde effektivt at kunne tilgå sin mail, bank og lignende. Du kan desuden styre lys, lyd og robotstøvsugeren, så der er rent, før du træder ind ad døren.

Derudover kan den give dig hurtig adgang til internettets mange muligheder som eksempelvis søgemaskiner, når du ikke lige kan huske, hvem der er med i en bestemt film, eller hvad prisen på en kasse sodavand i Tyskland koster.

Shop alt fra tøj til mad hurtigt og nemt

Shoppingmuligheder er der mange af. Mobilvenlige webshops, som gør, at du kan få købt firmagaver til dine ansatte, en gave til kæresten eller de lækre støvler, du længe har forelsket dig i, inden tilbuddene udløber, eller når du ikke lige vil ned i prøverummet. Og hvis du hungrer efter takeaway fra din favoritrestaurant, kan du hurtigt bestille det, du allerhelst vil have.

Bliv underholdt i timevis

Sæt høretelefonerne i ørerne, og fordyb dig i en verden af musik eller gennem lydbøger, mens du løber en tur. Se din yndlingsfilm for 117. gang på en af de mange streamingtjenester, eller spil alt fra syvkabale til angry birds på din enhed.

Tjek din sundhed

Der er også mange apps, der kan hjælpe med at følge dine træningsaktiviteter og generelle sundhed. Det kan fx være en fordel, hvis du gerne vil holde øje med resultater eller din søvnrytme.