Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du interesse i at bygge dit helt eget træningscenter derhjemme? Sådan en mission kan kræve lidt plads, hvis man gerne vil have mulighed for de essentielle øvelser. Du skal dog ikke ud og have fat i alverdens ting. Artiklen her fortæller lidt indledende om, hvad man bør overveje, når man går i gang med indkøbene til sit eget træningscenter.

Den helt centrale squat rack

Med en squat rack er man allerede godt på vej. Det er blot at kigge på https://squat-rack.dk/, og så er man undervejs. Der er nemlig et par forskellige typer, og man bør finde en, der passer til ens rum og behov.

Du kan lave alverdens øvelser med en squat rack. Det drejer sig ikke kun om squats. Har man et stativ, der kan få vægtstangen langt nok ned, så kan man nemlig også benytte opsætningen med bænk til at bænkpresse.

Har man pladsen til at lægge et par fitnessmåtter ned, der beskytter gulvet i hjemmet, så kan man også bruge den samme vægtstang til at dødløfte. Så har man altså allerede styr på tre af de bedste compound løft.

Håndvægte og eventuelle mangler

Anskaffer man sig et par håndvægte, så er man stort set dækket, hvis man ellers har en squat rack også. Her er der rig mulighed for at få trænet armene, og hvad der ellers ikke er ligetil med en længere vægtstang. Man kan finde håndvægte, der er justerbare, så de ikke fylder så meget.

En pull up bar er ydermere en god ting at have derhjemme, da den ikke fylder så meget. Kabelmaskiner kan desuden skiftes ud med bånd og elastikker. Dem kan man finde med stor modstand, så man kan genskabe mekanikken fra en kabelmaskine. De kan sættes i døre eller omkring din nye squat rack, og så er du ellers kørende.