Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være mange årsager til at du skal bruge en container. Hvis du skal lægge haven om, fælde træer eller lægge nyt tag eksempelvis.

Skal du af med dit haveaffald, beton, mursten, havefliser eller brændbart materiale, kan det være ideelt at have en container til rådighed. Man kan få sin container udleveret til sin adresse, have den stående i hvor lang tid man end har brug for det, og til sidst få den transporteret til hvor end du skal tømme den. Det er superpraktisk hvis man f.eks. har en masse haveaffald man skal af med.

Lej en skibscontainer

Hvis du som privatperson skal flytte til udlandet, og du skal medbringe inventar, så lej en skibscontainer. At transportere alle sine ting i en bil, er for de fleste umuligt. Containerleje er derfor den bedste og mest oplagte løsning, hvis du flytter til udlandet.

 

Skal du som virksomhed transportere lagervarer til udlandet, er den simpleste måde at gøre det på, med en skibscontainer. Alt du skal gøre, er at fylde containeren, og så sejles den til din valgte destination. Det er så simpelt som det lyder, og klart en af de letteste og billigste måder, at transportere sine ting til udlandet.

Containere på land

Hvis din virksomheds lokaler skal istandsættes, eller i af andre grunde mangler lagerplads, kan det være at erhvervsleje af container er løsningen. Med containerudlejning kan du midlertidigt få et sted til opmagasinering.

Det kan være hvad som helst man har behov for at opbevare, og du kan bruge en container til opmagasinering af stort set alt. Man kan leje isolerede containere, hvis det man skal opbevare, er meget følsomt for kulde og vind. Man kan leje en sidedørscontainer, hvis man har brug for at containeren har en stor åbning, og hvis man flytter, er det helt lige til at leje en flyttecontainer.