Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er noget vi alle sammen hader så er det spildtid. Tidspunkter i løbet af ens dag, hvor man bare føler at man spilder sin tid og man intet godt får udrettet. Men heldigvis findes der måder hvorpå man kan udnytte den tid til rent faktisk at få vendt det hele om og få lavet noget produktivt i stedet. Det handler blot om at lære at udnytte sin telefon til andre ting end at spille de nyeste spil fra App Store. Hvis du i steder lærer at bruge tiden på noget du alligevel ville skulle have lavet foran computeren når du kom hjem, vil du i stedet få frigivet en masse tid du måske kunne have brugt på at være sammen med din familie i stedet.

En af de ting man f.eks. kunne gøre når man står i kø i supermarkedet, kører i bus på vej til arbejde eller venter på noget andet er at man kan købe julegaverne til ens familie som man alligevel skal have gjort på et tidspunkt. Det kunne f.eks. være at du skal ud og købe en kontorstol og så i stedet for at bruge tid på at køre til butikken, kan du gøre det mens du pendler til arbejde og spare en masse tid der. Langt de fleste hjemmesider har mobilvenlige sider og derfor kan du nemt navigere rundt på siderne og finde lige præcis det du skal bruge. Samtidig er det nemt og tilgængeligt lige at kunne køre forbi ens lokale pakkeshop for at hente de pakker der nu kommer med posten.

Det har ændret meget hos os ved at vi er begyndt at udnytte spildtiden mere produktivt og har hele tiden en liste over ting vi skal gøre, og når der så er tid til overs, så bliver det de opgaver der bliver kigget på. Det har givet os meget mere tid med vores familier og vores venner.