Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag findes der mange ting der kan gøre din køreoplevelser bedre. Bilerne bliver udstyret med flere og flere funktioner du som chauffør kan benytte dig af til at gøre din kørsel nemmere og mere behagelig. Men inden for de seneste par år er der kommer en mere nemlig Apple Carplay. I dette indlæg vil vi forsøge at beskrive hvad det er samt nogle af de fordele og ulemper du har ved Apple Carplay.

 

Apple Carplay er i sin grund essens et multimediesystem du kan bruge i din bil gennem din Apple iPhone. Der gør at du kan bruge nogle funktioner på din telefon håndfrit, smartere og mere sikkert end ved at benytte din telefon direkte, som i øvrigt også er ulovligt. Apple Carplay tilbyder dig nem mulighed for navigation gennem de apps du har installeret på din telefon. Derfor er der lige meget om du normalt foretrække at bruge Google Maps eller Apple Maps de kan begge benyttes gennem Apple Carplay. Samtidig har du mulighed for at benytte Siri mens du stadig har øjnene rettet mod vejen. Det giver dig mulighed for at kommunikere gennem beskeder som Siri skriver og læser højt for dig. Designet i Apple Carplay vil falde dig meget naturligt da det minder rigtig meget om det du er vant til fra din iPhone af

 

Med Siri kan du også få hende til at afspille musik og Apple Carplay benytter allerede de funktioner din bil besidder som knapper til at skifte sang og ændre på lyden. Har din bil ikke allerede nu mulighed for Apple Carplay så kan du få det installeret efterfølgende.

 

Apple Carplay fungerer så nemt som du er vant til fra Apples produkter. Du skal blot tilslutte din iPhone din bil gennem kabel så kan du nemt bruge de funktioner der er tilgængelige på din skærm i bilen hurtigt.