Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Teknologien gør hele tiden flere og flere ting nemmere. Særligt vores mobiltelefoner spiller en større og større rolle i vores liv og i vores hverdag, og vi bliver i højere grad afhængig af den. Fra telefonen er det muligt at overføre penge, betale regninger, bestille aftensmad og bestille nyt lækkert tøj, uden at du behøver at rejse dig fra sofaen. Philips har tilmed lavet en lyspære med tilhørende app, som gør, at du kan skrue op og ned for lyset, eller skifte farve på pæren, uden at skulle gøre andet end at trykke inde i en app på telefonen. Nu er det ligeledes blevet muligt at trække gardinerne til eller fra, uden at skulle røre andet end en finger.

Træk gardinerne for på telefonen

En af de helt nye teknologiske opfindelser er, at det nu er muligt at trække gardinerne for eller fra, uden at skulle gøre det selv. Det er nemlig blevet muligt at købe gardiner eller persienner, som er motorstyrede, og hermed kan de styres med en fjernbetjening eller fra en app på telefonen. Denne smarte nye teknologi gør, at du kan trække gardinerne fra om morgenen og trække dem for igen om aftenen, uden at skulle rejse dig fra sengen, og hermed er teknologien med til at gøre mange ting lettere.

Derfor er det så smart

Denne nye teknologi er utrolig smart og brugbar, da den kan hjælpe med at gøre din hverdag nemmere. De motordrevne gardiner kan tidsindstilles, så de trækker for og fra på dine ønskede tidspunkter, også selvom du ikke er hjemme. Du kan ligeledes sætte en automatisk lyssætning i rummet, så gardinerne automatisk justerer, hvor meget lys der kommer ind i rummet. På de solskinsrige dage, kan gardinerne sørge for at lukke lidt af lyset ude, mens de kan udnytte lysets fulde potentiale på de mørkere dage.

Denne teknologi er ligeledes særdeles smart, når du ikke er hjemme. Hvis du er bortrejst, kan den automatiske lysregulering sørge for, at rummene ikke bliver alt for varme, hvis solen skinner meget kraftigt ind ad vinduerne. Teknologien kan ligeledes være med til at forhindre indbrudstyvene i at komme ind i dit hjem, hvis du sætter dem til at trække for og fra automatisk. Hvis gardinerne bevæger sig i løbet af dagen, kommer huset til at se beboet ud, og dette kan være med til at skræmme indbrudstyvene langt væk fra dit hjem. Gardinerne er en del af fællesbetegnelsen Smart Home, som dækker over intelligente løsninger, der tilføjer ekstra funktionalitet til dit hjem.